Friday, December 12, 2008

Tampereen ykköstoivo Seppo Lehto on käynnistänyt nettiadressin maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin erottamiseksi

Tampereen ykköstoivo Seppo Lehto on käynnistänyt nettiadressin maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin erottamiseksi

Astrid Thors eroa - Et nauti kansan luottamusta maahanmuuttoministerinä


http://www.adressit.com/eroa-astrid-thors


Astrid Thors eroa - Et nauti Suomen kansan luottamusta maahanmuuttoministerinä

Valmistelemasi ulkomaalaislainsäädäntö ei nauti kansan ja mm. meidän allekirjoittaneiden tahtoa, vaan on salakavala hanke ujuttaa Suomesta EU:n Pandorran lippaaseen verrattava sisääntuloväylä niille, jotka eivät enää muualta pääse EU:n sisälle.

Antiikin Troijan kohtaloksi koitui Troijan hevonen. Älkäämme alistuko Astrid Thorsin kansan tahdon vastaiselle ulkomaalaislainsäädännännön väljennyksille. Siksi vaadimme maahanmuuttoministeri Astrid Thorsille eroa. Tilalle esim. Kari Rajamäki tai Jussi Halla-aho.

Astrid Thorsin eron lisäksi tällä nettiadressilla voit vaatia myös Sveitsin 2006 kansanäänestyksen viitoittamaa tietä maahanmuuton rajoittamisella sitovalla kansanäänestyksellä. Ne jotka puhuvat demokratiasta luottakoon nyt demokratian voimaan ja antakoon kansan päättää maahanmuuton rajoitus asiasta sitovan kansanäänestyksen kautta Sveitsin tapaan.

Kunnioittaen ystävällisesti Suomen kansan asialla

Yksi monista Seppo Lehto ja muut allekirjoittaneet

Tämä adressi luovutetaan ennen ko. ulkomaalaislain käsittelyä eduskunnassa maan hallituksen edustajalle / edustajille eduskunnassa. Nimien keräys jatkuu toistaiseksi. Kiitämme osallistujia.
Seppo Lehto (vapaussoturi@yahoo.com)


Osallistu ja voita puhtaampi Suomi kuin mitä on Ruttoinen Ruotsi

--------------

#4 Epärealistisista vaihtoehdoista ministeriksi

Epärealistisista vaihtoehdoista ministeriksi? - keskustelun kohteena

Kukapa olisi uskonut vielä muutama vuosi että näin epärealistinen ministeri pääsee valtaan kuin RKP:n arvoja edustava Astrid Thors, joka on pyrkinyt salakuljettamaan "rajat auki kaikille" ulkomaalaislain, aivan kuten Lissabonin sopimus salakuljetettiin ilman alistamista kansanäänestykselle kesällä 2008 eduskunnassa, toisin kuin Irlannissa.

Jotta nähtäisiin valkoisen ja mustan kontrasti, niin pitää ehdotusten olla myös selkeän vastaväriset kuten (huomio) esimerkiksi ottamani tunnetut Jussi Halla-aho ja Kari Rajamäki. Heillä on selkeä peittelemätön mielipide maahanmuuton vaaroista, mikä on argumentoitu selkeästi, ilman maahanmuuttouskovaisille tyypillistä mystistä "musta tuntuu"-ideologiaa. (Kaikessa syväluotaavaisuudessaan)

En minäkään pidä ketään ihmistä absoluuttisen hyvänä tai pahana. Meillä kaikilla on omat virheemme. Jussi Halla-aho vetää tupakkaa, vaikka sitä ihmettelen, sillä pidän Jussi Halla-ahoa yleensä järkevänä ihmisenä. Adolf Hitler taasen ei vetänyt tupakkaa, mutta hänellä oli omat rajoitteensa ja pyrkimyksensä, mitkä eivät olleet aina sopusoinnussa yleisesti hyvänä pitämiemme käsitysten kanssa. Kari Rajamäestä en ole varma onko savuttaja vai ei, en ole nähnyt. Kari Rajamäki otti vastaan Tampereen poliisin välityksellä somaleita koskevan kotiutus nettiadressini syksyllä 2006. Toisaalta samassa EU-tilaisuudessa hän erehtyi kovasti myötäilemään ns. Venäjän linjauksia terrorismista. Se oli minulle järkytys.

Viime sodissa kun tarvittiin taistoon vihulaista vastaan ihmisiä sinne kelpasivat melkein ns. ruununraakit ja jopa vankiloista murhamiehet. Taisi siellä rintamilla taistella tunnetut neuvosto-Venäjän hallusinaatioista kärsivätkin Aarne Saarisen tavoin. Tiedä sitten mitkä oli näiden kommareiden taistelukosketus vai olivatko enempi lääkintämiehiä, sitä ei julkisuudessa ole paljon käsitelty.

Joten tälläisessä nettiadressissa on kyse siitä että tahdomme "padonmurtaja" Astrid Thorsin pois virastaan, eikä siitä kuka tulee tilallleen. Erottamisensa ja eronsa pitäisi kertoa seuraajalleen millaista politiikkaa emme tahdo.
Itse Astrid Thorsin ulkomaalaislain raakiletta vastaan on oma nettiadressinsa, mutta koska katsoin, ettei se ole riittävä, niin käynnistin myös tämän tuhoisan lakiesityksen valmistelijan ja edesauttajan vastaisen nettiadressin, jotta ei tehtailisi vastaavia aloitteita enempää.

Näillä linjauksilla vetoan koko Suomen kansaan - Allekirjoittakaa nettiadressi yhteisen kansallisen Suomen säilymisemme puolesta. Youtubesta näette, miten Malmö on muuttunut kyseenalaiseksi Ruotsiksi. Tuhannen oppilaan koulussa vain kaksi ruotsalaista. Oppimisvaikeudet tiedossa. Kenties puolet saavat päästötodistuksen jne. - Nämä asiat ovat tiedossa. Teidän asianne on ettei Suomessa toteuteta samaa virhettä kuin Ruotsissa ja erityisesti Malmössä.

Ystävällisesti järkiperusteisiin tuhon politiikkaa eli turmiollista uutta ulkomaalaislain valmistelua vastaan ja sen laatijan Astrid Thorsin erottamisen puolesta vedoten tamperelainen Seppo Lehto

PS: Lähetin nettiadressin käynnistämisen yhteydessä tästä adressista tiedon niin julkisen sanan edustajille, kuin itse Astrid Thorsillekin tiedoksi.
Seppo Lehto (Tampere, 12.12.2008 10:12)--------

Friday, July 11, 2008


Tampereen Toivo kunnallisvaaleissa 2008 Seppo Olavi Lehto - Tukeasi kaivataan - Huomenna voi olla jo myöhäistä

Arvon tamperelaiset äänestäjät ja ajattelijat - Älkäämme kumarrelko vääriä pedofiiliprofeettoja kuten Muhammed ja hänen kauhtanansa nuoleskelijoita, vaan antakaamme Jammu-huumorin kukkia islamistin (Huomio: MTV3 uutisoinnin perusteella ei saisi enää kirjoittaa "pedofiilprofeetan") islamin väärien arvojen estämiseksi keskuudessamme
------------------------------------------------------
Toimikaamme miten oikein on sign Free Seppo Lehto petition - Allekirjoita Seppo Lehto vapaaksi adressi http://www.adressit.com/freeseppolehto

Islamistien hänen korkeutensa lapsimorsiamia pitäneestä (Ennen valtionsyyttäjien tulkintoja:"pedofiiliprofeetasta" oli käypä termi ) on sallittua ja pitää sallia jatkossakin pilailu - Älkäämme kumarrelko väärien profeettojen edessä;)--------
Jos ja kun pilailusta saa vankeutta, niin kenties voimme saman tien ottaa käyttöön sharia-lain kivittämisineen ja hirttäjäisineen, sekä raajojen amputointineen?


Tamperelaisen Seppo Lehdon pilakuvavideo "prophet Muhammed as a pig" video on nauttinut suurta suosiota eri puolilla maailmaa kaikki kieli- ja kansallisuusrajat ylittäen

Tampere tunnetuksi projekti on saanut huomattavaa lisäarvoa Seppo Lehdon lanseeraamien ihmisoikeuksiemme puolustamiseksi ympärileikkaajia ymv:a kohtaan, jotka operoivat mm. maahanmuutto- ja islamstatuksen turvin


Tampereen Toivo kunnallisvaaleissa 2008 Seppo Olavi Lehto - Tukeasi kaivataan maahanmuuton rajoittamiseksi ja estämiseksi - Huomenna voi olla jo myöhäistä, kun katumme täyttyvät muustakin kuin rääkyvien lokkien jätöksistä ja kirkkomme ovat rikki ja hautausmaamme häpäisty kuten miehitetyillä alueillamme tai "Porkkalan vuokra-alueella" miehittäjä-Ryssän jäljiltä jatkosodan jälkeen

Tampereen kunnallisvaaleissa sinulla on varma kansallismielinen ehdokas toivona kansakuntamme etujen varmistamiseksi


-------
https://tampereen-toivo-1.blogspot.com/
------