Wednesday, June 29, 2022

Eduskuntavaaliehdokas Tampereen tunnetuin humanisti historioitsija monialatoimija Seppo Lehto Tampere Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 arvoin kuin jääkärit suojeluskunnat

Kansanpalvelija Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa +31 helteessä 28.6.2022 pic3


https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

Eduskuntavaaliehdokas Tampereen tunnetuin humanisti historioitsija monialatoimija Seppo Lehto Tampere Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 arvoin kuin jääkärit suojeluskunnat. Niillä arvoilla toimii kansakunnallinen vapaussoturien perinteitä kunnioittaen. Toimikaa tekin?

Kansanpalvelija Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa +31 helteessä 28.6.2022 pic1


Eduskunta- ja kuntavaaleissa toistaiseksi ainoa, joka on korostanut vapaussotiemme jääkärien ja suojeluskuntain arvoja:

Varokaamme avuttomien sotarikollisten ja elintasopakolaisten uhriutumista, jotka tuleva Afrikasta Aasiasta tai jopa Moskovan oblastista? Historiasta on syytä oppia Ryssän kataluus. Muistakaa että Viipurin läänin kirkonkirjatkin ovat Ryssän käytössä pyrkiessään luomaan "suomalaisia" desanteiksi keskuuteemme.


Kansanpalvelija Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa +31 helteessä 28.6.2022 pic2

https://Eduskuntavaalit-Tampere-Pirkanmaa.blogspot.com

Vappu meni mutta fakta-aineisto ei ole muuttumassa matu- ja islaminvaasion kusetuksista:
Oletettavaa on että tekovittuja pitää toimittaa joka vastaanottokeskukseen enempi kuin olla huolissaan raiskaavista "huippuosaajista" ja uhreistaan suomalaisista naisista.
----------------

Kansakunnallista vaikuttamista kokonaisen Suomen asialla jo yli 3 vuosikymmentä, jo ajolta jolloin punalippu liehui ja punapioneerit kusettivat "rauhanmarsseillaan":

Äärimmäisen oikeassa maahanmuuttokriitikko Muhammed pilakuvataiteilija Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokkaanne Pirkanmaalla keväällä 2023 eduskuntavaaleissa:

https://Eduskuntavaaliehdokas-Pirkanmaa.blogspot.com





----
-------------------

No comments:

Post a Comment